Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIND SÅR DE OCH STORM SKALL DE SKÖRDA!

står det i Hosea 8:7, somliga verkar tro

att de kan håna Gud och Hans

tjänare, utan att det får

konsekvenser för

dem själva:


inget kan vara felaktigare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-01-06 13:52



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Tävlar ni två om vem som är blindast?
hahaha roligt (och sorgligt på samma gång.)
2016-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Det man sår får man alltid skörda.
Och det gäller givetvis även det man sår med sin mun.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld