Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRANK KORNFELDT

du vill ha skräddarsytt som täcker din reträtt
är det en hållbar tråd?
du har din egen nåd och den går före rätt
är den en rättvis nåd?
den "gud" du har är svag, bär dina anletsdrag
skräddarsydd som sig bör
du har din egen väg, du har din egen lag
men håller det när du dör?


LARZ GUSTAFSSON 160106




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-01-06 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP