Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNDOMSGLASYR

visst är träden vackra med barndomsglasyr
visst är det tjusigt och snyggt
men jag vill ha vår i mitt äventyr
i landet folket har byggt



vinterns dagar är räknade
oavsett vad folk påstår
vinterns dagar är räknade
en förändring som pågår


visst var flickan vacker i december en gång
men det var hon året runt!
och jag vill ha knoppar och fågelsång
för det är härligt och sunt


vinterns dagar är räknade
tiden är på min sida
våren blir inte tvekande
den ska påstridigt framskrida


LARZ GUSTAFSSON  6/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2016-01-06 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint diktat!
Inte jag heller gillar vinter och kyla.
2016-01-06

    ej medlem längre
Den här texten är det lätt att tycka om. Och det gör jag. Mycket.
2016-01-06

  Linil VIP
Tjusigt skrivet, skönt flyt och med känsla. Jag gillar särskilt raderna om vinterns räknade dagar.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP