Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSALTAREN 61

 

en klippa som är högre än jag

så glad att jag får stå här i dag

här uppifrån blir bilden så klar

och frågan som jag ställt får sitt svar

en molnfri himmel omger mig här

här kan jag se vart vägarna bär

en klippa som är högre än jag

här får mitt sanna jag övertag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/6 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2016-01-06 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP