Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSALTAREN 87:7

vad har jag min glädje i?

min lyckade vandel?

min teologi?

var finns källan till mitt hopp?

i de få gånger när jag är på topp?

eller i min kunskapsbank?

då skulle skeppet genast skjutas i sank

 

 

 

vad är jag förankrad i?

slagord och floskler

eller filosofi?

vad är det jag bygger på?

fungerar det bara

när himlen är blå?

vad är det jag dricker av?

är jag en frisläppt

eller är jag en slav?

 

 

frågorna jag ställer mig

de har ett enda svar:

mina källor i Dig!

jag lever och rör mig

i Dig är jag till

ge mig en vilja

att gå dit Du vill

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/7 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2016-01-06 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP