Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD SKALL JAG PREDIKA?

frågade Jesaja och får till svar: "Allt kött är gräs

och all dess härlighet som blommorna på

marken. Gräset torkar bort och

blommorna vissnar, men

Guds Ord förblir

evigt.


Stig upp på ett högt berg, Sion, du glädjens budbärarinna:

höj din röst med kraft utan rädsla! Ja, Herren

kommer med väldighet och hans arm

visar sin makt".

-------

Vad skall då en Människa göra, med tanke på det?

Se om sitt hus, sitt eviga, oförvissneliga hus,

sin eviga bostad, som består när allt

annat förgår, vissnar och dör.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 64 gånger
Publicerad 2016-01-07 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld