Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord. "Herrens fruktan, är vishetens början".


VI FRÅGAR EFTER VÅRA JORDISKA BOPLATSER

där vi skall vara en kort tid,

men inte så ofta efter

vår eviga boplats,


där vi skall

vara för

alltid:


inte särskilt begåvat!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger
Publicerad 2016-01-08 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld