Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGSLIGA, LILLA HJÄRTA!

som kämpar för att bulta och slå,

stor är Han som burit

din smärta


och din evighet

likaså.


Vi kämpar för morgondagen,

för timmar -inte vi vet:

men stor är Han


som VILL bära vår dag

och vår evighet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-07 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld