Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT FLY VERKLIGHETEN

själv flydde jag - på olika sätt - verkligheten,

tills jag 30-år gammal mötte JESUS, som

är "verkligheten själv": tillsammans

med Honom behöver jag inte fly

verkligheten längre, utan får

leva i den, som ett "får

bland vargar" som

är Hans egna

ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 69 gånger
Publicerad 2016-01-07 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld