Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TRIVS BÄST MED ÖPPET HJÄRTA

öppna dig, mitt hjärta
öppna dig på nytt
öppna mot den omgivande världen
öppna dig, mitt hjärta
glöm den tid som flytt
glöden måste flamma upp på härden
inkrökt måste rätas
vetekornet dö
öppna dig, mitt hjärta
smält all frost och snö

LARZ GUSTAFSSON 7/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-01-07 16:32



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
öppet hjärta är viktigt och bra för samhället! <3
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP