Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "När de berömde sig av att vara visa, blev de dårar".


ATT RYMMA GUD OCH HANS SKAPELSE I EN MÄNNISKOHJÄRNA

är som att rymma havet i en

äggkopp: bara dårar, de

som Bibeln talar om,


försöker sig

på sånt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 62 gånger
Publicerad 2016-01-07 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld