Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS FLYTTADE PÅ ODEN, TOR OCH BALDER

Asagudarna, som en del

vill ha igen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-01-08 15:46



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
"oss hedningar"?
Det tusen år sedan! Om inte mer.
"Vi" fanns inte då.
2016-01-08

    Sven-Erik Sköld
Jag har inte alls svårt med, att katoliker kom och predikade Jesu kors för oss hedningar, som hade en rad avgudar.

Men man kan - som Galaterna - börja i anden och "lykta" - sluta - i köttet. Mvh/S-E
2016-01-08

  Staffan Nilsson
Du har svårt att acceptera att förkunnarna var katoliker.
Tack vare katolikerna är du kristen.
Glöm inte det!
2016-01-08

    Sven-Erik Sköld
Förkunnare av Guds Ord gjorde det. Det var Ordet som detroniserade våra många avgudar. Mvh/S-E
2016-01-08

  Staffan Nilsson
Helt fel!
Det var inte Jesus.
Katolikerna gjorde det.
Du har katolikerna att tack för att du är kristen.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld