Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ef. 2:8-9 "Ty av nåd är ni frälsta, genom tro -- och det inte av eder själva, Guds gåva är det -- inte av gärningar, för att ingen skall berömma sig".


FRÄLSNINGEN I JESUS KRISTUS ÄR AV NÅD

alltså inte av förtjänst: då kallas det

inte nåd. JESUS har betalat

priset för den, med Sitt

liv, Sitt blod.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 48 gånger
Publicerad 2016-01-07 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld