Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kafferep?

Att tråka ut är att berätta allt.
Men jag säger ingenting..

Lyssna!
Hör du?




Övriga genrer av molly
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-04-27 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly
molly