Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tänker på dig är det party i min själ

Ibland har jag svårt att uttrycka mig verbalt och i handlingar. Vissa gånger kanske du inte riktigt vet var du har mig. Men det du alltid ska komma ihåg är Att du har mig, oavsett var jag är, säger eller gör.

När jag tänker på dig så blir jag helt varm i hela kroppen, du skulle nog kunna jämföra mig med en plåt i ugnen på 200 grader. Mitt leende jagar tanken på dig och fingrarna kan inte hålla sig borta när du ligger nära mig. Jag vill höra dig, se dig och andas dig hela tiden, varje vaken minut sen i hela min sömn. När jag vaknar vill jag känna dina fingrar dansa vals med mina och dina ögonfransar leka tafatt med min kind.

Jag vill unna dig allt gott i världen och ge dig all lycka som finns att få. Jag vill ge dig allt det du önskar fast jag vet att jag inte kan. Jag är så glad att få vara med dig och att du fyller mig med glädje varje dag. Du tar mig ner på jorden och skrattar inte åt mina naiva idéer. Du triggar min spontanitet med din beslutsamhet och tar hand om min oförmåga att planera ett nej. Jag försöker, tro mig – jag gör det. Och jag vill verkligen aldrig såra dig. Du kommer i första hand. Du är min familj och mitt stöd. Ett bollplank för råd och realitet. Som jag behöver ibland. Jag respekterar dig för dina åsikter och synpunkter, dina handlingar och känslor.

Du är mitt allt, det jag tycker bäst om och han jag bryr mig om. Du gör mig lycklig.

Du gör mig hel.




Fri vers av molly
Läst 507 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 22:56



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart glad smittande dikt!
2011-04-13

  LassO
Underbar rubrik... min åsikt, nöj dej med rubriken, den är fantastisk, underbar... Texten kan du säkert skriva en annan rubrik till. Fast det är å andra sidan, bara min åsikt... älskar din rubrik dock. Bokmärker och applåderar (lycklig sate som det handlar om) ;=)
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

molly
molly