Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TITOS BARNBARN

jag hade en vän i ljubljana

sen växte hon upp och blev stolt

för fin för att någon gång spana

mot tonårens hätska revolt

jag skrev någon dikt då, om ljusen

jag tänkte mig i hennes stad

men dagar har gått - några tusen

och tiden går träget sin trad

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-01-08 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP