Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när zombies tog över hela staden

vi vaknar upp ur varje dröm
ett glas med vatten för något vi redan glömt
jag bekänner sanningar bara för dig
om det liv vi tidigare utstått 
när zombies tog över hela staden

det finns saker som fallit bort
min gamla katt har inte lång tid kvar
tid är tid och ingenting annat
ibland är en cigarr bara en cigarr

min gamla katt har inte lång tid kvar
han som alltid har följt med
han har rest genom så många världar
han har alltid följt med
men han lever i det bästa
det liv som vi lever nu 
det finns inga zombies kvar

 




Fri vers av Mike
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-08 15:01



Bookmark and Share


  Katinka VIP
De där zombiesarna får nog ta sin spade och gräva ned sig. Katten sitter med sanningen om att leva sitt bästa liv här och nu.
2016-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Zombies är människor utan egna åsikter.
2016-01-08

    Sefarge VIP
Tack!För tänkansfull Dikt!
Vi är alla tidsresenärer
Med tankar/åsikter/drömmar,
m.m.Och tiden. ..går.
:)
2016-01-08

  Larz Gustafsson VIP
I Gävle har de haft makten i årtionden.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike