Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer absolut INTE att ändra uppfattning i denna fråga. Jag har en gång för alla tagit ställning.


LEVE LARS VILKS!

 

sverige ska inte

styras från mecka

lejonet ryter

nu får det räcka

vi kräver frihet

att skriva och måla

det måste även

er tro kunna tåla

 

livstidsutvisa terrorister!

rensa vårt land från islamister!

 

 

inför min Gud på

den yttersta dagen

ska alla hedningar

dömas av lagen

de som hör Jesus till

blir inte dömda

men inga terrordåd

ska då bli glömda

 

 

livstidsutvisa terrorister!

rensa vårt land från islamister!

 

 

Konungars Konung

ska ej abdikera

Hans Rike kan ingen

islamisera

syskon som fängslas för

tron som de äger

står utanför

villolärarnas läger

 

 

livstidsutvisa terrorister!

rensa vårt land från islamister!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/2 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2016-01-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP