Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄMNDÄNGELN SÄNDE HONOM EN ELAKARTAD CANCERSVULST

Den som lider oförrätter, oförskyllt, och  inte
vedergäller dessa, får förr  eller  senare  assis-
tans från hämndängeln, eller  om man så vill
rättviseängeln.

Dessa änglar är omutbara, hårda  som marm-
or, och står  över  mänskligt  världsliga  lagar,
som tar vid, när dessa inte har  någon verkan,
men endast om man själv av vissa  grundlägg-
ande skäl avstår från vedergällning.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-09 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP