Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boxen ja tömt

Ser på teve
me ingen breve
Ensamhet ni vet
i en soffa för två samhet
Dricker för fler
mer å mer
boxen ja tömt
å minnet ha glömt
Kalsonger men inga troser
-får sitta me min egen å gnoser
Fy å tvi
så re kan bli




Bunden vers (Rim) av Mats Edin VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-09 09:59



Bookmark and Share


  Respons VIP
Du hittar orden och rytmen!
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2016-01-09

  Yrre VIP
haha rolig änfast allvarsam!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP