Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS HAR LOVAT SINA LÄRJUNGAR FÖRFÖLJELSER

för Hans och Ordets - Sanningens -

skull och här på sidorna

bekräftas det:


Och det är inget särskilt, eller

förvånadsvärt. med

det:


JESUS HAR JU LOVAT OSS -

SINA LÄRJUNGAR -

JUST DET!


Han sänder oss som får in bland

vargar, har Han sagt,

lovat.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger
Publicerad 2016-01-09 10:43



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Ja alla är dumma mot dej.
Älskar man inte dina citat ja då är man hånfull mot Skaparen
2016-01-09

    Sven-Erik Sköld
Nej, men vilka som är det här på sidorna, ät ju tydligt och uppenbart. Mvh/S-E
2016-01-09

    Lars Gullberg
Klart du målar upp hela din omvärld som dina fiender

Sven

Det har du själv ställt till med
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld