Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI RYMS ALLA - VAR OCH EN AV OSS - I VÅR LILLA URNA

askan efter oss Människor, också efter

de storordiga, de som hånar Gud

och Hans enkla tjänare:


och det är ju förvånande:

att också de får plats

i en liten urna!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-09 13:29



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Precis! Den som hånar Gud är den falske profeten SE Sköld, det säger den helige anden som talar genom mig. Bevisa att jag ljuger, herr ormens advokat .
2016-01-09

    Lars Gullberg
Ja tänk va ?

Föresten undrar vem det är som brer ut sej här med stora versaler

Du pratar om dej själv hela tiden

och har oförskämdheten att tala i Guds ord, när du i själva verket bara är stor i truten
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld