Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppenhet och det okända

Öppna ett hjärta
tiden är inne
dolt och gömt
bli fri
möt lycka
förändring sker
rädsla
vinn och ge ej tapp




Fri vers (Fri form) av Ester1
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-09 23:17



Bookmark and Share


    frun
Ett öppnat hjärta förlorar
vill girigt ha triumf
>>Synd är synden!>> sa
Så fort lycka är på tapeten
flagnar den av förändring
Då tapetserar man om,
vill vara stolt, värnar om FRA
språkpolisens bra
Vad kan ett öppet hjärta
vinnlägga sig om, annat än
goda vänner...

2016-01-10

    ej medlem längre
Väldigt vacker dikt som säger mycket om livet.
Mvh annokas
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ester1