Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här-bär-ger-A

Mig ration (ell) er?
Pansardörr
på gång
Att begå
undervisning
dikterar utsagan
Tidsbristen
Ekens hypnagoga
Yrrols ask
Tykes task
Leka leken
nöd-vän-dig-het!
Här bär ger(a)
Fri-ande




Bunden vers av Liviluckan
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-10 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan