Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN UNDANHÅLLER INTE NÅGON

sanningen: då den skall

göra oss fria!


Guds Ord:

Gud är kärleken

Sanningen skall göra oss fria

JESUS: Jag är vägen, sanningen och livet


PAULUS: Kristi kärlek tvingar mig

Så älskade Gud världen, att Han

gav den Sin ende Son.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 75 gånger
Publicerad 2016-01-10 10:10



Bookmark and Share


  sjungman
Det är lite löjligt att hålla på så här. Han är ju lik en ensidig träskalle - ser allt på sitt enögda sätt.
Löjligt som sagt.
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld