Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näe


Förvirrad

Jag böjer dagen
vid dess ögonlock
i ett försök av katthår.
Det brinner baklänges
och det samma gäller mig.
Punkterna som är bundna
till varandra genom smutsigt glas,
är vårens sena ankomst.
Boken har precis börjat.




Fri vers av Hjalmarsson
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-10 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjalmarsson