Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄRA VATTEN TILL FOLKILSKNA TJURAR!

Att bära Guds livgivande budskap till människorna,

är ibland som att bära vatten till folkilskna tjurar,


men ändå hålla på, för deras

överlevnads skull.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-10 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld