Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ENDA SOM ÄR SANN RAKT IGENOM, TILL 100% M.A.O.

är Sanningens Ande! som är Guds Ande!

Men eftersom det är trångt

för Honom, i Guds hus,

församlingen,


där Han rätteligen hör hemma:

finns inte sanningen i vårt

land, därför kan man

dräpa våra barn


medan Kristenhetens förkunnare

tysta ser på, anpassade till

världen och inte till

den Gud, som

sänt dem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 94 gånger
Publicerad 2016-01-10 15:02



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Sanningens ande? sanningen är att du ljuger , Nostradamus, den helige anden talar genom mig:

Sköld, du är en falsk profet, bevisa att jag ljuger!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld