Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men han svarade dem: »Rätt profeterade Jesaja om eder, ni skentroende, som det är skrivet: JESUS: 'Detta folk ärar mig med sina läppar, men deras hjärtan är långt ifrån mig"


JESU KORS, GUDS "ATOMVAPEN", SEGERVAPEN!

som har krossat Ormens - Satans - huvud!

därför vill Satan få bort det vapnet,

som besegrat honom!


Och har därför lurat Kristenheten,

att sjunga så kallade lovsånger

i stället,


som inte sällan är läpparnas

bekännelse, men inte

hjärtats.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 89 gånger
Publicerad 2016-01-11 07:54



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Förklara Dig, hur Du kan få raderna till en politisk verklighet? Mvh/S-E
2016-01-11

  Staffan Nilsson

Kristna högerns smaklöshet i fri vers ...

2016-01-11

    Sven-Erik Sköld
Visste jag inte. Tack för informationen! Mvh/S-E
2016-01-11

  Larz Gustafsson VIP
"Atomkraften i Jesu namn", bok av Tommy Hicks.
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld