Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

David

Sommareftermiddag i Rågsved
någon spelar en platta
för öppen
balkongdörr

Det är -70
tal
jag är tretton och
det är exakt
den fredag
han sjunger om




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-11 08:13



Bookmark and Share


  ULJO
kungen av pop är död men minnet lever
2016-01-11

  Respons VIP
Han finns kvar i mångas minnen. Fint skrivet!
2016-01-11

  Magdalena Eriksson VIP
just det
2016-01-11

  KYREUS of Sweden
I cant Dance The Blues today,
can hardly do anything.
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP