Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVARLEVANDE

än så länge är jag en

av de som lever kvar

jag ser ljust på framtiden

och slåss med det som var

kanske är vi alla hjältar

på vårt eget sätt

men som saltet mist sin sälta

så står vi oss slätt

 

 

bärare av tidsepoker

på sin ålders höst

vissnar sakta ner och plötsligt

tystnade en röst

från ett födsloskrik och till en

märkt och fårad kind

hedens grönska släcks av bister

isig nordanvind

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-01-11 12:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP