Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, ja, ja...Jag vet!


VAR ÄR VI NU?


var är vi nu
i förhållande till...?
och vad är det vi vill
nu när allt har stagnerat?
var står du nu?
är du ständigt på flykt
som förrymd och föryckt
vad har flocken dikterat?


var är vi nu?
när dekaderna gått
och med allt vi förstått
allt som vi proklamerat?
vad har vi nu
som vi inte har haft
och som suger vår kraft
så att vi har sjangserat?


var är vi nu?
frågan ställs av en man
en som sökte och fann
och som ofta funderar
var är vi nu?
har vi gjort våra val?
kastat bort ideal
fast de faktiskt fungerar?


LARZ GUSTAFSSON 11/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2016-01-11 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP