Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanmjölk

Man lever i sitt eget universum
Huvudrollen i sin egen film

Biroller som höjer och drar
Makten att solla de som ger

Som i filmen på dyken
Så tilltalar mer problem är lycka

Svår lycka
Kortvarig men oslagbar
Jagad och efterlängtad

Varken se eller vara mellanmjölk




Fri vers av Alva
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-11 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva