Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN HJÄRTATS INNERSTA KOMMER VAD MÄNNISKAN ÄR FYLLD AV!

står det i Bibeln, i Guds Ord.

Hennes innersta

är en källa,


som strömmar fram

och blir fullt

synlig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-12 10:14



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
absolut.
2016-01-12

    Sven-Erik Sköld
Min kärlek till Guds Ord och JESUS Själv: "Ordet blev kött och bosatte sig hos oss". . Mvh/S-E
2016-01-12

  Onomatoprofet VIP
och vad är det? ditt kvinnoförakt, politikerförakt eller både och?
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld