Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTECKNINGAR FRÅN ETT KÄLLARHÅL

när verkligheten förvrids

som en spegelbild i lustiga huset

när de som kommer inpå

vill försöka att beröva dig ljuset

när alla talar om dig

och du vill fly för du vill slippa att höra

när folk är utsända för

att skapa oro, irritera och störa

 

 

då rullar tanksen in

då krossas motståndet med pansar

då spelas "blitzkrieg bop"

sen blir det kors på kors med kransar

 

 

 

och över slagfältet går

en odalman som varje krigs triumfator

och likstaplar sprider stank

av ruttet kött längs alla bombade gator

det destruktiva slog rot

och fick sin näring från den bördiga jorden

sen avvärjdes alla hot

med alla tusen bestialiska morden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-01-12 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP