Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OUTTALADE FRÅGAN

den outtalade frågan
ett osynligt damoklessvärd
en oåtgärdad försurning
en stridens och ältandets härd
den outtalade frågan
som fostret i avloppet
decenniers urinmängd på lågan
och vem har egentligen rätt?

som utlösningsmekanismen
till intensivt bombardemang
gnistan som leder till schismen
där står falang mot falang
den outtalade frågan
att tiga om den är guld
den ständigt gnagande plågan
och ingen är helt utan skuld


LARZ GUSTAFSSON   160112




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-01-12 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP