Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Korset är en dårskap för dem som går förlorade, men en Guds kraft och Guds visdom för dem som blir räddade".


MED VISHET SKAPADE GUD JORDENS GRUND

och med samma vishet gjorde

Han allt, synligt såväl

som osynligt


och med Sin vishet upprättade

Han allt, efter Människans

syndafall:


Korsets visdom, som för Människan

är en dårskap, men som är Guds

kraft till frälsning, räddning,


för var och en

som tror.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-12 19:48



Bookmark and Share


  sjungman
Det blir ingen som blir troende av sån här propaganda.
Du kan alltså lugnt sluta upp med de här lönlösa texterna.
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld