Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Men åt alla dem som tog emot honom, gav han makt att bli Guds barn". JESUS: "Följ mig".


DU SOM VILL RÄDDA DIN EVIGA SJÄL INFÖR DÖDENS VISSHET!

följ JESUS!


JESUS: "Som ett ljus har jag kommit

till världen, för att den som går

mig, inte skall vandra i

mörker, utan ha

livets ljus".


Joh. 1:5 "Och ljuset lyser i mörkret,

och mörkret har inte fått

makt över det".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger
Publicerad 2016-01-13 09:00



Bookmark and Share


  sjungman
Det blir ingen som blir troende av sån här propaganda.
Du kan alltså lugnt sluta upp med de här lönlösa texterna.
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld