Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidans eviga hunger

Av alla kroppsdelar är tänderna mig mest främmande

Händerna skrämmer bara när jag tänker på vad de skulle kunna göra

Fötterna är slavar

Min baksida lika osedd som månens

Utsidan är allmängods


Insidans eviga hunger å tändernas långsamma erosion




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-13 06:41



Bookmark and Share


  Respons VIP
En kroppskännedom som heter duga.
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP