Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande på samma sida

Du behöver inte lyssna
Du behöver inte förstå

du skrämmer ju bara bort en
vän och anförvant ändå




Fri vers av Mikael Ljung
Läst 141 gånger
Publicerad 2016-01-13 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ljung
Mikael Ljung