Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORMEN - SATAN - GILLAR ATT KORSET FLYTTAS ÅT SIDAN!

där fick han sitt huvud krossat

under Jesu häl, till evig

tid:


Dit kan den svagaste fly

och bli bevarad av

Jesu kraft,


TILL EVIG TID!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 67 gånger
Publicerad 2016-01-13 11:38



Bookmark and Share


  sjungman
Det blir ingen som blir troende av sån här propaganda.
Du kan alltså lugnt sluta upp med de här lönlösa texterna.
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld