Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Det människan sår, skall hon också skörda".


VI I SVERIGE HAR GUDS DOM ÖVER OSS

som vi själva skapat: genom

att utgjuta oskyldigas

blod:


oskyldiga barns

blod.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger
Publicerad 2016-01-13 11:46



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
det hjärtat är fullt av, talar munnen

och din hjärna och hjärta verkar fulla av ondska, synd, domedagen, korset, blod
2016-01-13

  Onomatoprofet VIP
tala för dig själv, jag har ingen dom över mig

det är inte det goda du tänker på, du tänker på det onda bara Nostradamus
2016-01-13

    Lars Gullberg
De är inte barn de är foster

För att liv ska bli till måste det födas till världen Sven.

Du måste ha det tungt i den här världen din stackare
2016-01-13

    Sven-Erik Sköld
Det är inte för det goda vi gör, som Guds dom kommer över oss, utan för att vi dräper oskyldiga barn i moderlivet. Utgjuter oskyldigas blod.
Mvh/S-E
2016-01-13

  Onomatoprofet VIP
"vi i Sverige har guds dom över oss"

tala för dig själv, jag har ingen dom över mig

det finns många människor i Sverige som GÖR heroiska insatser, hjälper människor i nöd, de är riktiga kristna,
att ni fanatiker, rasister och andra galningar som är nojiga, det kan ni vara för er själva
2016-01-13

  Onomatoprofet VIP
den som är förlorad, det är du Sköld, om det för evigt eller inte, det vet bara gode Gud
2016-01-13

    Sven-Erik Sköld
Och varnar henne: att hon kan gå evigt förlorad. Mvh/S-E
2016-01-13

    Lars Gullberg
Gud älskar Människan och har gett henne friheten över hennes egen kropp

Det kan du inte göra någonting åt
2016-01-13

    Sven-Erik Sköld
De Underjordiska, Satan behöver inte "frammanas", han härjar vilt genom kommentatorerna här på sidorna.
Mvh/S-E
2016-01-13

    Sven-Erik Sköld
Onomatoprofet, Gud älskar Sverige, men inte våra gärningar mot oskyldiga barn i moderlivet. Mvh/S-E.
2016-01-13

    Lars Gullberg
Du frammanar Satan

märker du inte det ?
2016-01-13

  Onomatoprofet VIP
självaste helige anden talar nu genom dig :
Gud älskar Sverige ,men Sverige är dömt till att brinna i helvetet

kärleksfulla ord från guds representant


2016-01-13

  sjungman
Det blir ingen som blir troende av sån här propaganda.
Du kan alltså lugnt sluta upp med de här lönlösa texterna.
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld