Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SATAN - ORMEN - OCH HANS MEDARBETARE ÄR EMOT JESU KORS!

Där blev Ormens huvud krossat

under Jesu häl, enligt Bibeln,

Guds Ord,


och därför vill Satan - Ormen - inte höra

talas om Jesu kors, om Golgata

kulle, där han besegrades

av Guds Son för

evigt!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger
Publicerad 2016-01-13 17:34



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Jag slutar när Gud vill, eller att sidan stängs för mig. Mvh/S-E
2016-01-13

  sjungman
Det blir ingen som blir troende av sån här propaganda.
Du kan alltså lugnt sluta upp med de här lönlösa texterna.
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld