Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSK KRISTENHET ÄR SOM BARN SOM LEKER I SOMMARKLÄDER

när vintern står för dörren: deras mor

vet om det, men barnen

vill inte lyssna:


de vill leka.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger
Publicerad 2016-01-13 21:00



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Och en och annan troende. Men Guds Ord är till för alla människor, därför att "Gud vill att alla människor skall bli frälsta och komma till kunskap om sanningen". Bli Hans barn med andra ord. Det gäller Dig med. Mvh/S-E
2016-01-14

  sjungman
Din kritik av kristenheten får du nog rikta någon annanstans.
Här är vi mest icke-troende. Och vi är inbitna sådana!
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld