Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni orkar lyfta blicken från era navlar några få ögonblick...


UTTALAS "KIRIBASS"

det talas om flyktingvågor

det finns människor som flyr

från vågor

de där som världen förbiser

man ställer inga frågor

två meter ovan havets yta

livet bakom sandsäcksbarriären

var finns det paradis som ler?

här härskar nu misären

 

LARZ GUSTAFSSON   14/1 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-01-14 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP