Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tyckte mina andra dikter var lite deppiga, ville försöka tänka på mitt andra jag. För jag är ju bara deppig på kvällarna.. Här är en bild som representerar en bra dag :)...


Om jag ändå fick kyssa dig....

I dina mörkbruna ögon jag drunkar vareviga dag,
Du kommer in fräsch och vacker varje dag..
Du tittar mig i ögonen och jag kan knappt andas
Jag känner lukten av ditt hår, jag kan knappt andas
Ditt ljuva svarta hår.

Det är så roligt o retas, du är alltid så glad och tar det så lätt.
Nära dig är jag glad och mår bra, nära dig vill jag va.
Nära vänner tror jag att vi kan bli även om du är svår att nå.

Kanske är det ändå så att vänner är det vi ska vara.
Du och jag tillsammans underbara tanke, men bäst att drömma.
Vissa drömmar bör just vara drömmar.
Veta du borde att jag gillar dig mycket.




Fri vers av X-it
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-04-27 23:23



Bookmark and Share


    Keiju
Vad vackert det var *sucka*

Men vissa drömmar ska bara förbli drömmar...
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

X-it