Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo. En del tycker att det skall kosta att göra något. Och att det då skall kosta just dem som inte har. Det är bra om det kommer underifrån, det som skall slå ut i blom. Men det får gärna stöttas uppifrån det som sedan skall bli.


Mmm ll





Det viktiga är att veta mera exakt
när att göra bort sig
och klara sig från det.

Till skillnad från att tro
att det bara är okej.
Eller rent ut katastrofalt.

Det viktiga är att veta,
tro sig veta
och åtminstone tro sig få rätt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-17 20:26



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
hm undrar vad du menar å klurar lite...
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP