Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN STJÄRNMAN

det var Någon annan
som väntade på mig
det var ingen stjärnman
som uppenbarat sig
det var Någon större
och ingen fantasi
Han kom till den värld som
vi bor och lever i


en tålmodig Herre
med kärlek i Sin blick
Han vill ge mer än
en musikalisk kick
Han slår aldrig in
några dörrar som vi stängt
men vill göra mer än
Hans skapelser har tänkt


Han flöt inte runt i
en rymdkapsel i skyn
men gjorde ett nedslag
i pojkrummet i byn
jag är evigt tacksam
för denna Hans invit
det var inte bara
en tillfällig visit


LARZ GUSTAFSSON   14/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2016-01-14 21:14



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart Larz!!

2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP