Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilden

Den vilde slogs mot gränslandet fast, exponera sin råa gestalt
I mina ögon svedde saltet, men vildens skönhet mildra allt.
Den gråta, och klaga: klangen klinga lik en bris
Men även skrika och varna, till dess blodet fryst till is.
Omsider den hota, och döda: på ett vis ett elegant språng.
Fast vad gör väl det för skillnad?
Ingen tanke klinga klarare, än vildens klagosång.




Fri vers av obskur
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-14 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obskur
obskur

Senast publicerade
Vilden
Crossroad
* Se alla