Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöbiten och evigheten

En snöbit så vit
under grönt så skönt
ovan blått så flott

Snöbiten är säsongsarbetare
bara
det gröna överväldigat under skare
vara
blott de blåa eviga belyses
klara






Bunden vers (Rim) av Mats Edin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-15 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP